Оголошені переможці «Премії HR-бренд Україна 2014»

5 грудня назвали найбільш турботливих роботодавців України. Нагороди отримали компанії, котрі реалізували в 2013-2014 роках найкращі програми по роботі з персоналом. Церемонія нагородження переможців проекту «Премія HR-бренд Україна 2014» відбулася в НСК «Олімпійський»

Криза — час скорочення зарплат і бонусів, коли втратити роботу ризикує кожен, а боси думають про те, як втримати бізнес на плаву. Але й у цей тривожний час знаходяться роботодавці, для яких персонал — не просто робоча сила, а важлива цінність і головний капітал. Незважаючи на кризу, в таких компаніях активно функціонують проекти, спрямовані на майбутнє, мета яких — розвиток, навчання і покращення життя працівників. Багатьох роботодавців важкі часи надихнули на масштабні проекти, завдяки яким покращилися і робочі будні їх підлеглих, і ефективність бізнесу. Наприклад, стажування для студентів і система активної співпраці з ВНЗ, корпоративні університети, програми підтримки співробітників у Східному регіоні й навіть «HR військового часу».
Проект «Премія HR-бренд Україна 2014» збирає і визначає найкращі з таких проектів уже четвертий рік поспіль. Цього року було розглянуто 28 проектів від 25 українських і міжнародних компаній. Організатор — Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна.

Переможцями «Премії HR-бренд Україна 2014» стали:
У номінації «СВІТ»
I місце: 4Service Group з проектом «Україна об’єднує світ заради сервісу»
II місце: Luxoft Ukraine з проектом «High Performers Club»
III місце: Corum Group з проектом «Підвищення ефективності Компанії шляхом впровадження процесного управління»

У номінації «УКРАЇНА»
I місце: АТ «Дельта Банк» з проектом «Кругообіг успіху»
II місце: Baker Tilly з проектом «Більше, ніж бізнес»
III місце: ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» з проектом «Разом яскравіше!»
III місце: Нова Пошта з проектом «Змінити можна все!»

У номінації «РЕГІОН»
I місце: АТ «Дельта Банк» з проектом «Дельта єдина – єдина Україна!»
II місце: ТОВ «Метінвест Холдинг» з проектом «HR військового часу»
III місце: Кернел з проектом «Університет міжнародних програм»

Спеціальний приз від HeadHunter Україна отримала DOPOMOGA Ukraine з проектом «ДІТИ Професії»

Спеціальну нагороду від журі отримав Terrasoft з проектом «Команда вирішує все!»

Спеціальний приз від номінантів отримала компанія DHL Україна з програмою «Лідерство ХХI століття».

Маріанна Ярош, керівник проекту «Премія HR-бренд Україна»: «Мета проекту — представити суспільству й нагородити успішні практики по роботі з персоналом, реалізовані в 2013-2014 роках. Ми не розглядаємо репутацію компанії загалом, як бізнесу. У фокусі нашої уваги знаходяться лише HR-практики компаній».

Марина Маковій, Генеральний директор HeadHunter Україна так коментує HR «в умовах високої турбулентності»: «У складні часи особливо важко прагнути до розвитку та якісного зростання. Сьогодні саме системна й ефективна робота з персоналом допомагає багатьом компаніям не просто виживати, але й іти вперед, знаходити нові можливості та перспективи для бізнесу. Ми теж не стоїмо на місці, цього року «Премія HR-бренд» виросла і змінила формат на більш академічний. Нашою головною метою стало створення найсприятливішої платформи для спілкування й обміну ідеями між найбільшими гравцями ринку, авторами й натхненниками найбільш цікавих, успішних і ефективних проектів по роботі з персоналом в 2014 році. Ми віримо, що важкі часи минуть, але навички й знання, надбані ринком, залишаться, і будуть слугувати хорошою основою для зростання і процвітання».

Детально з проектами переможців можна ознайомитися на сайті «Премії HR-бренд Україна 2014».
Незалежна щорічна «Премія HR-бренд» відзначає найяскравіші та найбільш ефективні практики по роботі з персоналом четвертий рік поспіль. Це єдиний в Україні проект, який дозволяє будь-якому роботодавцю розповісти про найбільш вдалі приклади турботи про своїх співробітників і про інноваційні способи створення найбільш сприятливих і комфортних умов роботи.

Члени журі:
1.    Анна Власова, засновник і директор Школи HRM, Партнер Інституту стратегій INSPIRA
2.    Печериця Інна, директор з персоналу, член дирекції ТОВ РУШ
3.    Олена Кропив’янська, директор з персоналу і розвитку організації, АТ «Київстар»
4.    Нерінга Жигайте-Холмс, директор з персоналу компанії JTI Україна, Член Керуючої ради HR-комітету Європейської Бізнес Асоціації в Україні
5.    Лемещук Руслан Володимирович, HR Директор, «Концерн Галнафтогаз»
6.    Рутицька Владислава, заступник Міністра аграрної політики і продовольства України
7.    Денис Бродський
8.    Тетяна Сніжко, директор з управління персоналом Санофі в Україні і Білорусі
9.    Олена Кустова, віце-президент з креативного і маркетингового сервісу Групи АДВ Україна
10.  Тетяна Топчій, директор Консалтингового центру HeadHunter Україна

Партнером церемонії нагородження переможців проекту «Премія HR-бренд Україна 2014» є компанія Баядера Групп.


Більш детальна інформація про «Премію HR-бренд Україна 2014» представлена на офіційному сайті – http://www.hrbrand.com.ua/